Korad SE UCH TJH
Mr Binks Fritto Banditto 

S41257/98

 

 

Fritto var min första Aussie, det var när jag träffade Frittos pappa Texas som jag föll för rasen. Första träffen var kanske inte så kul, han "nockade" mig så glasögonen gick i tusen bitar. Känslan när jag såg honom var bara WOW en sån här vill jag ha.

När det sedan blev dags för Texas att bli pappa var jag naturligtvis spekulant på en valp, jag ville ha en tik. Nu blev det inte så Fritto valde mig. Varje gång jag var på besök för att titta på valparna kom han och parkerade sig i mitt knä. Hmmm det blev med andra ord så att jag kom hem med en hane. Ett val jag aldrig ångrat. Tack Gun och Bernt Markert Mr Binks Kennel för att jag fick previlegiet att köpa denna underbara hund.

Vi tävlade spår och lydnad, togs oss till Elit med certpoäng, var jäkligt nära cert men vad hjälper det. Axel (sonen) körde upp honom till TJH och var två år i rad snubblande nära SM.

Mina planer på att avla växte i och med Fritto och han blev pappa till Ica´s första kull. Ica var lite specialdesignad för just Fritto och tanken var linjeavel på Fairoaks linjerna. I skrivande stund väntar vi på besked om Fritto och Icas son Sani från städkullen har kommit med på Bruks SM 2012. Återkommer i senare inlägg om detta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YourCompany.Com © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use